top of page

NA KRATKO O NAS

JERUZ_06_PORTRAIT_MM-6.jpg

Z imenom TERASSE JERUZALEM RESORT se predstavljajo lične, moderno opremljene namestitve na treh lokacijah v čudovitem delu Slovenije, Prlekiji.

JERUZALEM:

Na idilični lokaciji v Jeruzalemu, se nahajajo trije sodobno opremljeni aprtmaji, glamping hišica ter Wellness soba s savno ter masažno kadjo, katera je na voljo našim gostom v času bivanja kakor tudi preostalim gostom, kateri si želijo samo nekajurnega razvajanja.

Apartmaji se nahajajo na eni izmed najlepših lokacij v osrčju Jeruzalemskih vinogradov z edinstvenim razgledom vse od Pomurja do Podravja. Apartmaji imajo čudovito panoramsko teraso, katera ponuja edinstven razgled, kateri navduši še tako zahtevne popotnike. Apartmaji so odlična izhodiščna točka za kolesarjenje ter pohode po razgibanih poteh ali kot pobeg in sprostitev pred vsakodnevnim hitrim tempom življenja.

ILJAŠEVCI

Nedaleč stran od Ljutomera, se na ograjeni parceli nahaja moderno opremljena Vila Izabela z lastnim bazenom, savno ter masažnim bazenom. Vila Izabela je primerna za oddih večjih družin, skupin prijateljev, team buildingov... Hiša razpolaga s 15 ležišči + 1 otroško posteljico.

Ob Vili Izabeli se nahaja Hiška Izabela. Hiška Izabela je prikupna lesena hiška, katera razpolaga z lastno Finsko ali Infra savno ter masažno kadjo. Hiška je primerna za goste, kateri si želijo imeti savno ter masažno kad venomer na razpolago ter za goste kateri si želijo raziskovati Pomurje. Primerna je tudi kot izhodiščna lokacija za kolesarjenje. Nenazadnje pa lahko služi tudi kot zagotavljanje dodatnih ležišč k Vili Izabeli.

STARA CESTA: 

Nedaleč stran od Jeruzalema, se v bližini gozda nahaja hiška Robida, katera razpolaga z lastno Finsko savno ter masažnim bazenom. Hiška je primerna za goste, kateri si želijo imeti savno ter masažni bazen venomer na razpolago ter za goste kateri si želijo mir.

JERUZ_00_PANORAMA-1.jpg

VAŠA MNENJA ŠTEJEJO

“Mirna lokacija z lepim razgledom na vinogradniško pokrajino. Čist apartma.”

Jerneja

MM.jpg
bottom of page