top of page

VILA IZABELA ***

ZA SPROŠČENO DRUŽENJE S PRIJATELJI, SORODNIKI...

CENIK BIVANJA V VILI IZABELI ***:

cena velja za 1 nočitev BREZ turistične takse in vključuje: 

bivanje maximalno 15 oseb, posteljnina, brisače (1x velika, 1x srednja, 1x majhna na osebo) in končno čiščenje. V primeru bivanja manjšega števila oseb cena ostaja enaka.

600€

750€

od nedelje do četrtka

od četrtka do nedelje

750€

900€

od nedelje do četrtka

od četrtka do nedelja

975€

NIZKA SEZONA

03.01. – 25.04. in 04.05.-31.05. in 01.09.-22.12.

minimalno 3 nočitve

GLAVNA SEZONA

01.06. – 31.08.

minimalno 3 nočitve

VISOKA SEZONA

26.04. do 03.05. in 23.12.-03.01.

minimalno 3 nočitve

Cenik je posodobljen in veljaven od 17.01.2024 naprej do novih sprememb ali preklica.

Splošne pogoje si lahko preberete na sledeči povezavi: SPLOŠNI POGOJI

O VILI IZABELA:

​Moderno opremljena Vila Izabela se nahaja na veliki ograjeni parceli s parkirnim prostorom, privatnim bazenom, lastno savno ter masažnim bazenom. Sama hiša sestoji iz dveh nadstropij in ponuja zasebno izkušnjo bivanja, družeja s prijatelji ali sorodniki, ali pa samo kot individualni pobeg pred stresnim vsakdanom. V pritličju se nahajajo 3 spalnice, kopalnica z WC-jem, dnevna soba, prostor za druženje ob namiznem nogometu, kuhinja z jedilnico ter pralnica. V zgornjem nadstropju se nahajajo spalnica z dvema dodatnima ležiščema ter prostor z bilijardom, dve dvoposteljni sobi, enoposteljna soba ter kopalnica z WC-jem. Na zunanjih površinah okrog Vile Izabele si boste ob lepem vremenu lahko pripravili obrok v letni kuhinji s piknik prostorom, se osvežili v bazenu ali se družili ob aktivnostih na travnih površinah. Skozi celotno leto se lahko razvajate v finski savni ter v masažnem bazenu. Vila Izabela je idealen kraj za sproščeno druženje s prijatelji, družino, praznovanje rojstnega dne, obletnice, poroke malo drugače ali kot prostor za team building. Hiša ima 15 ležišč + 1 otroška posteljica. V kolikor potrebujete več prostora, lahko dodatno najamete tudi Hiško Izabelo z dodatnima dvema ležiščema ter lastno savno in kadjo za dve osebi. Vila Izabela se nahaja v osrčju Prlekije, v bližini reke Mure in Jeruzalemskih goric. Zaradi izjemne lege v bližini avtoceste je lahko dostopna in je s svojo lego odlična izhodiščna točka za različne aktivnosti ter sprostitev. Prlekija je idealen kraj za vse ljubitelje narave, aktivnih počitnic ali pa samo kot točka, kjer si boste lahko odpočili od vsakdanjika. Gurmani se boste lahko prepustili užitkom odlične prleške kulinarike ter vrhunskim vinom vinorodnega okoliša. Za vas lahko glede na razpoložljivost rezerviramo tudi: - rafting po reki Muri - panoramski polet s športnim letalom - večerjo v priznani restavraciji - obisk prazgodovinske naselbine - plesni tečaj - tečaj joge, aerobiko, zumbo ali nordijsko hojo Vila Izabela je namenjena sproščenemu druženju z upoštevanjem javnega reda in miru ter obzirnosti do sosedov. Mladostniške skupine in “glasna” praznovanja v Vili Izabeli niso dovoljena. Bazen ni ogrevan in je primeren za uporabo od začetka junija do konca septembra.

DODATNA PONUDBA:

– Komplet dodatnih brisač na osebo (velika, srednja, majhna) na povpraševanje: 5,00 eur – Komplet dodatne posteljnine na povpraševanje: 10,00 eur – Doplačilo za bivanje hišnega ljubljenčka na noč: 10,00 eur * dovoljeni so izključno hišni ljubljenčki do 15 kg, gibanje hišnih ljubljenčkov po posteljah in drugih oblazinjenih površinah je prepovedano – Vrhunsko vino Terasse Jeruzalem, 6 steklenic: 42,00 eur

OBVEZNA DOPLAČILA:

– Turistična taksa odrasli na osebo na noč: 1,88 eur

– Turistična taksa otroci na osebo na noč: 0,94 eur

bottom of page